Уредот не е поддржан! Прашања и одговори.

Целата емитувана ТВ програма
во последните 7 дена

Назад кон почетна страница

Емитувана програма до 7 дена

Со Vip NOW можете да ја гледата целата емитувана ТВ програма во последние 7 дена и можете да снимите до 10 часа видео содржини кои ќе Ви бидат достапни до 3 месеци.

Веднаш штом се регистрирате на Vip NOW, ќе добиете пристап до 40 ТВ канали и нивната целосна емитувана ТВ програма во последните 7 дена. Исто така, можете да ја гледате емитуваната програма во последните 7 дена, ако го отворите Vip NOW преку апликацијата или преку интернет пребарувач, и отидете во делот "ТВ распоред". Таму изберете ја програмата и видео содржините кои сакате да ги гледате, и изберете "Гледај".

Искористете го полето за пребарување за да најдете конкретни содржини.

Кон Vip NOW снимање